X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی -خورش پرتقال-آش ما ش

آش ما ش

 

 

مواد لازم

 گوشت چرخ کرده

 250 گرم

 پیاز رنده شده

  نصف فنجان

 ماش

 250 گرم

 عدس

  100 گرم

 پیاز داغ

 یک فنجان

 برنج

  نصف فنجان

 جعفری و گشنیز

 250 گرم

 زردچوبه،نمک وفلفل

 به قدر لازم

طرز تهیه:

عدس و ماش را قبلاً شسته و خیس کنید و بگذارید پخته شود. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و پیاز داغ را به عدس و ماش پخته شده اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش آماده شده را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید

خورش پرتقال

 

 

مواد لازم :

 پرتقال

 6 عدد

 مرغ

 1عدد متوسط

 کره

 50 گرم

 شکر

  2 قاشق سوپخوری

 زعفران

 به مقدار کم

 خلال پسته

  2 تا 3 قاشق سوپخوری

 نمک

 به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازک پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه کنید. شکر و زعفران را نیز اضافه کنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را کشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.

سوپ قارچ و سیب زمینی

 

 

مواد لازم :

 قارچ

 500 گرم

 سیب زمینی

 200 گرم

 پیاز

 2 عدد

 آب مرغ

 یک فنجان

 خامه

 100 گرم

 جعفری خرد شده

 یک قاشق سوپ خوری

 ریحان خرد شده

 یک قاشق سوپ خوری

 کره

 25 گرم

 لیمو ترش

 یک عدد

 نمک و فلفل

 به مقدار کافی

طرز تهیه :

سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها را با آب سرد بشویید. سپس به قارچ ها، آب لیمو ترش بزنید و خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید. کره را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ، آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیا فزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید.

 

تاریخ ارسال: دوشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 07:50 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر