X
تبلیغات
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه جوجه چینی و ...

راویولی

 

 

مواد لازم جهت تهیه خمیر راویولی:

 زرده ی تخم مرغ

 4 عدد

 سفیده ی تخم مرغ

 1عدد

 روغن مایع

 2 قاشق غذاخوری

 شیر پاستوریزه

 4 قاشق غذاخوری

 نمک

  یک سوم قاشق غذاخوری

 آرد سفید

 مقداری که خمیر به دست آید

طرز تهیه ی خمیر راویولی:

زرده و سفیده را همراه با شیر، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه راویولی :

 گوشت چرخ کرده

 150 گرم

 پیاز رنده شده

 1 عدد کوچک

 جعفری ریز شده

 1 قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل

 به میزان لازم

 پودر زیره

 یک دوم قاشق غذاخوری

 روغن برای سرخ کردن

 3 قاشق غذاخوری

 آب گوشت ساده

 یک دوم لیتر

 گوجه فرنگی

 2 عدد متوسط

 پنیر پیتزا

 50 گرم

طرز تهیه راویو لی :

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زیره و جعفری خوب مخلوط کنید و از آن گلوله های کوچکی به اندازه ی فندق بردارید و در روغن آنها را سرخ کنید. پس از سرخ شدن آنها را درمیان خمیر راویولی قراردهید.به این صورت که نصف خمیر را با وردنه روی میزبازکنید وگوشت های های سرخ شده را به فاصله ی 5 سانتی از یکدیگرقرار دهید. اکنون بقیه ی خمیر را مجدداً باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید؛ به گونه ای که برجستگی ها مشخص شود؛ سپس با قالب راویولی یا وسیله ی مخصوص برش چهارگوش چهارگوش برش دهید و در سینی چرب شده قرار دهید. پس از آن آب گوشت را جوش آورید. حال راویولی ها را حدود 10 دقیقه در آن قرار دهید،تا پخته شوند. در این هنگام به آرامی از آب گوشت بیرون آورده و درظرف بچینید. آن گاه گوجه فرنگی فیله شده (بدون تخم و پوست) را خرد کرده وبرروی آن قرار دهید و کمی پنیر پیتزا رنده کنید.

می توانید راویولی ها را در روغن فراوان سرخ کنید. که در این صورت کالری غذا بیشتر خواهد شد.

مارینیت قارچ

 

 

مواد لازم

 سرکه

 120 سی سی

 سیر خرد شده

 یک عدد کوچک

 پوره گوجه فرنگی

 2 قاشق سوپ خوری

 روغن

 3 قاشق سوپ خوری

 قارچ دکمه ای

 450 گرم

  گشنیز جهت تزئین

 به مقدار لازم

 پیاز

 یک عدد

 برگ بو

 تعدادی

 طرز تهیه:

سرکه ،  سیر، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. روغن و پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و ادویه بزنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.

گراتن پیاز و پنیر و سیب زمینی

 

 

مواد لازم :

 کره

 40 گرم

 پیاز خرد شده

  4 عدد

 سیب زمینی بزرگ

 5 عدد

 پودر جوز هندی

 یک چهارم قاشق چای خوری

 عصاره مرغ

 180 میلی گرم

 پنیر پارمزان

 50 گرم

 پنیر موزارلای رنده شده

 50 گرم

طرز تهیه :

تابه را روی حرارت قرار داده و کره را در آن بریزید. پیازها را به مدت 5 دقیقه داخل کره تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. بعد از این که پیازها سرد شد ، هر دو پنیر را به آن بیافزایید.

سیب زمینی ها را به صورت حلقه های 3 میلی متری برش بزنید.

در یک ظرف مخصوص گراتن ( ظرف مستطیل شکل 30× 20 پیرکس یا تفلون ) یک لایه از سیب زمینی های حلقه ای خرد شده را قرار دهید و روی آنها را با مخلوط پیاز و پنیر بپوشانید. سپس یک لایه ی دیگر سیب زمینی روی مواد بچینید. بعد یک لایه ی دیگر از مخلوط پنیر را روی سیب زمینی ها چیده و سپس عصاره مرغ را با جوز هندی مخلوط کرده و روی مواد بریزد.

باید توجه داشته باشید که لایه ی آخر مواد باید حتماً مخلوط پنیر و پیاز باشد. سپس ظرف گراتن را بدون درپوش به مدت یک ساعت در فر با دمای 200 درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته و نرم شوند.

طرز تهیه گراتینه سیب زمینی را قبلاً برای شما آموزش داده ایم که می توانید برای مشاهده آن اینجا را کلیک کنید.

جوجه چینی ( غذایی خوشمزه )

 

 

مواد لازم :

 آرد گندم

 یک لیوان

 آرد برنج

 نصف لیوان

 آرد ذرت

 نصف لیوان

 بیکینگ پودر

 یک قاشق مرباخوری سرصاف

 ماء الشعیر بدون طعم

 یک شیشه

 سیب زمینی آب پز

 2 عدد

 پیاز

 2 عدد

 سینه مرغ

 یک عدد کامل

 نمک

 به مقدار لازم

طرز تهیه :

آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.

سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.

سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.

استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.

این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.

مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 10 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 05:54 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر