X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی) و ...

تُست کنجد و میگو

 

 

 

مواد لازم :  

 

175 گرم

میگوی پاک شده

دو ساقه

پیازچه

50 گرم

کنجد

دو قاشق چایخوری

پودر زنجبیل

دو حبه

سیر له شده

یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت

شش عدد

نان تست

نصف قاشق غذاخوری

کره

دو عدد

سفیده تخم مرغ

به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه

دو قاشق غذاخوری

سویا سس

به میزان لازم

روغن نباتی

 

طرز تهیه :

ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، کره ، تخم مرغ و نمک و فلفل  را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یک مایه ی خمیری شکل به دست آید .

مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یکنواخت روی هر یک از نان های تست قرار می دهیم.

روی سطح مواد را با کنجد پوشانده و با فشار دست کنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می کنیم.

به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.

 پاستیتسو ( یک غذای یونانی)

 

 

مواد لازم :

250 گرم

ماکارونی

2 عدد

تخم مرغ

سه چهارم فنجان

پنیر پارمزان

2 قاشق غذا خوری

پودر نان

 

 

مواد لازم برای سس گوشت :

2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون

2 عدد

پیاز متوسط

750 گرم

گوشت چرخ کرده

425 گرم

گوجه فرنگی

یک سوم فنجان

آب گوجه فرنگی

یک دوم فنجان

آب

یک عدد

تخم مرغ زده شده

نصف قاشق چایخوری

دارچین

 

طرز تهیه سس گوشت :

روغن زیتون را گرم کرده ، پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم ، تا زمانی که گوشت سرخ شده و تغییر رنگ دهد . سپس گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و دارچین را به آن اضافه کرده و برای مدتی آن را بدون درپوش حرارت می دهیم تا غلیظ شود . سپس آن را از روی حرارت بر می داریم . زمانی که سرد شد، یک عدد تخم مرغ زده شده را به آن می افزاییم .

 

مواد لازم برای topping :

90 گرم

کره

نصف فنجان

آرد

5/3 فنجان

شیر

یک فنجان

پنیر پارمزان

2 عدد

زرده تخم مرغ

 

طرز تهیه topping:

کره را در یک ظرف ریخته ، روی حرارت می گذاریم . بعد از اینکه کره آب شد ، آرد را به آن اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا وقتی که روی آن حباب ایجاد شود . سپس از روی حرارت برداشته و به تدریج  شیر را به آن می افزاییم . مجدداً آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود . بعد از آن پنیر را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم . مواد را کنار می گذاریم تا خنک شود.

 

طرز تهیه پاستیتسو :

ماکارونی را به همراه آب جوش در یک ظرف می ریزیم . ظرف را روی حرارت می گذاریم تا ماکارونی پخته و نرم شود . سپس آن را آبکش می کنیم . ماکارونی را در ظرف دیگری با دو عدد تخم مرغ و پنیر مخلوط کرده و در یک ظرف نچسب می ریزیم.

سپس سس گوشتی را که تهیه کرده بودیم ، روی سطح مخلوط ماکارونی قرار داده و بعد از آن با موادtopping   روی سطح گوشت را می پوشانیم . سپس پودر نان را روی تمامی ریخته و بدون درپوش

برای مدت تقریبا یک ساعت داخل فر قرار می دهیم تا زمانی که روی سطح آن قهوه ای رنگ شود .

غذا آماده خوردن است که بعد از سرد شدن می توان آن را سرو کرد .

 

 نکات تغذیه ای :

این غذا به علت دارا بودن ماکارونی، تخم مرغ ، پنیر، کره و گوشت دارای ارزش انرژی زایی بالایی است و یک غذای مناسب برای ورزشکاران، کودکان و نوجوانان در حال رشد، افراد لاغر و دچار کمبود وزن می باشد.

بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی)

 

 

 

بوریتو تقریباً یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.

 

مواد لازم:

 

90 گرم

برنج

یک قاشق غذاخوری

روغن

یک عدد

پیاز خرد شده

نصف قاشق چایخوری

میخک پودر شده

یک قاشق چایخوری

پودر اورگانو

200 گرم

گوجه فرنگی رنده شده

2 تکه

سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست

150 گرم

پنیر چدار رنده شده

8 عدد

تورتیلا با آرد سفید

به مقدار کافی

نمک

 

 

طرز تهیه:

1- برنج را در آب جوشان یکی دو جوش می دهیم و آبکش می کنیم.

2- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می کنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

3- مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می کنیم.

4- فر را از قبل در حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم.

5- نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند.

 

 

 

6- از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. تورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است. در صورت تهیه نکردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده کنید.

7- هر کدام از بوریتوها را که درست کردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه ی بوریتوها، سرو می کنیم.

 

نکات تغذیه ای :

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان به خصوص کودکان کم وزن ، مناسب است، زیرا:

1-     به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند.

2-     به علت داشتن پنیر چدار دارای کالری بالایی است.

برای جذاب شدن شکل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین کنید.

 

 

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 10 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 06:05 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر