جوجه گریل شده
مواد لازم:
جوجه ی مرغ |
2 عدد |
کره |
4 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپ خوری |
آویشن |
یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز |
یک چهارم قاشق چای خوری |
آبلیمو |
2 قاشق سوپ خوری |
رنده پوست لیمو |
یک قاشق سوپ خوری |
عسل |
2 قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه و نمک |
مقداری |
گوجه (برای سرو) |
مقداری |
شوید تازه (برای تزئین) |
مقداری |
سیر له شده |
2 حبه |
طرز تهیه:
ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر،آویشن، نمک، فلفل قرمز،عسل، آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
مغز سوخاری همراه با سبزیجات
مواد لازم:
مغز گوسفند |
6عدد |
تره فرنگی |
یک بوته |
کرفس |
2 ساقه |
کدوسبز |
2 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز |
یک عدد |
تخم مرغ زده شده |
یک عدد |
شیر پاستوریزه |
4/1 لیوان |
پودر نان |
5/1 لیوان |
کره پاستوریزه |
30 گرم |
روغن مایع |
4/1 لیوان |
سیر |
1 یا 2 حبه |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
مغزها را یک ساعت داخل آب سرد می گذاریم بماند. سپس پوست روی مغز را پاک کرده و بعد دوباره در آب سرد نگه می داریم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت 5- 4 دقیقه بپزد. سپس آن را خنک می کنیم.
شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و بعد مغزها را داخل این مخلوط می ریزیم. پس از آن مغز ها را در پودر نان می غلتانیم. سپس کره و روغن را در ماهی تابه ریخته و مغزها را سرخ می کنیم.
در ماهی تابه ی دیگری نیز کره ریخته و سیر خرد شده را می افزاییم و تفت می دهیم. سبزیجات خرد شده ( تره فرنگی، کرفس، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای 6 سانتی متری برش می دهیم.) را افزوده و تفت می دهیم تا نرم شوند پس از آن در ظرف کشیده و مغزهای سوخاری را روی سبزیجات می چینیم.
می توان از سس گوجه فرنگی هم برای تزیین استفاده کرد.