کوفته تبریزی
مواد لازم:
گوشت 2بار چرخ شده |
نیم کیلو |
لپه پخته نیم کوب شده |
یک فنجان |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق سوپخوری |
برنج نیم پز شده |
یک دوم فنجان |
تخم مرغ کامل |
2 عدد |
پیاز رنده شده |
یک دوم فنجان |
تره و مرزه خرد شده |
یک دوم فنجان |
روغن |
2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه،نمک وفلفل |
به قدر کافی |
مواد داخل کوفته:
پیاز سرخ شده |
2قاشق سوپخوری |
مغزگردو خرد شده |
یک دوم فنجان |
زرشک |
2قاشق سوپخوری |
تخم مرغ آبپز |
2-1 عدد |
خلال بادام |
2قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود 6-5 دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت می دهیم و 3 لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.
زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.
مرغ انگشتی با سس عسل
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ |
350 گرم |
سفیده تخم مرغ زده شده |
2 عدد |
عسل |
1 قاشق سوپخوری |
برشتوک |
2 فنجان |
فلفل |
یک چهارم قاقشق چایخوری |
طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودر سیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.