وبلاگ آموزشی پویاگستر

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

وبلاگ آموزشی پویاگستر

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه خورش آلو-لوبیا پلو-شیرین پلو-شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

 

مواد لازم :

 سینه مرغ

 1 عدد کامل

 تخم مرغ

 3-2 عدد

 نان خشک کوبیده

 به مقدار کافی

 نمک

 به مقدار لازم

 روغن سرخ کردنی

 به مقدار لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. سپس تکه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید. مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود .

شیرین پلو

 

 

موادلازم (برای 4 نفر)

 برنج

 5/0 کیلو

 مرغ

 800 گرم

 کره

 2 قاشق غذاخوری

 بادام

 50 گرم

 پسته

 50 گرم

 پوست پرتقال

 100 گرم

 شکر

 4 قاشق غذاخوری

 پیاز متوسط

 2 عدد

 زعفران

 نصف قاشق چایخوری

 نمک و فلفل

 به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.

سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.

پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.

برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.

لوبیا پلو

 

 

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

 برنج

 5/0 کیلو

 لوبیا سبز

  400 گرم

 پیاز متوسط

 3 عدد

 گوشت گاو یا گوسفند

 400 گرم

 رب گوجه فرنگی

  1 تا 2 قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل

 به اندازه لازم

 روغن

 100 گرم

طرز تهیه :

پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .

لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید . آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه کنید . سپس نمک ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.

برنج را آبکش کنید ( برای یادگیری طرز تهیه پلو اینجا را کلیک کنید ). سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از اینمدت غذا آماده سرو است.

خورش آلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 مرغ

 1 کیلو

 آلوی بدون هسته

 400 گرم

 پیاز

 2 عدد بزرگ

 زعفران

 نصف قاشق چایخوری

 سیب زمینی

 2 عدد بزرگ

 روغن

 به میزان لازم

 نمک و فلفل

 به مقدار کافی

طرز تهیه :

آلوها را بشویید و آنها را با 2 لیوان آب سرد برای مدت 30 دقیقه خیس کنید. پیازها را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند.

گوشت مرغ را به اندازه خورشتی خرد کنید و با پیازها کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود.

سپس آلوها را با همان آبی که در آن خیس خورده اند و مقداری نمک و فلفل به مرغ و پیاز اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه روی شعله معمولی حرارت دهید.

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت قطعات 2 سانتی خرد کنید و به آنها زعفران بزنید و به مواد قبلی خورش اضافه کنید. دوباره خورش را برای مدت 10دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید. در صورت دلخواه می توانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش در حال پخت اضافه کنید. خورش بعد از این مدت آماده سرو است. این خورش را معمولاً با کته یا پلو سرو می کنند.

طرز تهیه دلمه کرفس-خلال مرغ و بادام-مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی

 

مواد لازم:

 مرغ

 1 عدد

 شیر

  1 لیوان

 پودر سوخاری

 1 لیوان

 پودر سیر و زنجبیل

 به میزان لازم

 روغن برای سرخ کردن

 به میزان لازم

 تخم مرغ

 2 عدد

 نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز

 به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

خلال مرغ و بادام

 

 

مواد لازم : 

 سینه مرغ بدون استخوان

 350 گرم

 بادام پودر شده بادام پودر شده

 2/1 فنجان

 پودر نان

 1 فنجان

 جعفری خرد شده 

 2 قاشق سوپ خوری

 آرد

 4/1 فنجان

 نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 تخم مرغ درشت

 1 عدد

 ترشی میوه

 2قاشق سوپ خوری

 سس مایونز

 1 قاشق سوپ خوری

 پوست پرتقال رنده شده

 1 قاشق چایخوری

 آب پرتقال

 1 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :

مرغ ها را به صورت خلالهای باریک ببرید. در یک کاسه پودر بادام ، پودر نان و جعفری را مخلوط کنید. آرد ، نمک و فلفل را داخل یک کیسه نایلون بزرگ با هم مخلوط کرده خلالهای مرغ را داخل آن بغلتانید . سپس داخل تخم مرغ بهم زده و بعد در مخلوط پودر بادام بغلتانید تا خوب سطح مرغها پوشیده شود. حال می توانید مرغها را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید سپس در روغن داغ سرخ کنید و به همراه سس مخصوص میل کنید. برای تهیه سس ، ترشی میوه ، سس مایونز ، پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده کنار غذا بگذارید، می توان از پرتقال ورقه شده و برگ جعفری جهت تزیین غذا استفاده نمود.

دلمه کرفس

 

 

مواد لازم:

 کرفس

  3 شاخه

 تره فرنگی

 یک بوته

 ژامبون حلقه شده

 400 گرم

 پنیر پیتزا

 400 گرم

 خامه ی زده شده

 150 گرم

 پودر سیر، نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 روغن سرخ کردنی

 به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.

کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.

ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.

ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

کد سه دکمه ی کاربردی

خوب یه مدت بود که کد جاوا کمتر میذاشتم و بیشتر آموزشهای کاربردی دیگه رو براتون میذاشتم . البته ناگفته نماند که به دلیل طراحی قالب نیز کمتر اپدیت می کردم . الان هم یه قالب توپ دیگه با نام XP  دارم براتون آماده می کنم که کلا شبیه به نمایه ی ویندوز هست . 

خوب بگذریم و بریم سر اصل مطلب ...

 امروز سه تا کد جاوا مربوط به دکمه های کاربردی براتون میزارم .

کد اولی دکمه ایست که با کلیک بر روی آن مدت زمان حضور بازدید کننده در صفحه را نمایش می دهد . که می تونید از زیر کدشو بردارید :

قالب Mem70 آماده ی آماده شد .

به خاطر یه سهل انگاری از بنده قالب Mem70 با مشکل مواجه شد که الان دیگه رفعش کردم .

 

 

        

 اگه از لینک بالا نتونستین قالبو دریافت کنید ازاین لینک بگیرید

http://www.poyagostar.persiangig.com/document/mem070_mihanblog.zip

قالب MeM70

 امروز یه قالب توپ میزارم برای کاربران میهن بلاگ .

.

:: از ویژگی های  قالب MeM70 :

 در این قالب تمامی امکانات میهن بلاگ وجود داره ( نظرسنجی ، آمار بازدید ، جستجو ، خبرنامه ، لینکدونی ، لینکستان و ... )

 این قالب طوری ساخته شده که وبلاگ شما با سرعت هر چه تمامتر لود بشه .

  این قالب با طرح ریزی رنگ های مناسب و سنگین مخصوص وبلاگ های علمی ، آموزشی ، خبری ، سیاسی و ... می باشد .

  و چندین ویژگی دیگر ...

.

:::::::  اینم قالب ::::::>

 عزیزانی که قالب رو در وبلاگشون قرار دادن یا قصد دارن این کار رو بکنن ، لطف کنن آدرس وبلاگشون رو در بخش نظرات همین پست بنویسند تا در لیست استفاده کنندگان از قالب قرار بگیرن .

ضمنا حتما نظر خودتونو در مورد این قالب بیان کنید.

موفق و سربلند باشید .

.

 در قسمت نظرات پیشنهادات خود رو در مورد این قالب بیان کنید تا در صورت لزوم قالب ترمیم و بهینه شود .

.

 

 

نمونه ی قالب               

http://www.poyagostar.persiangig.com/document/mem070_mihanblog.zip