خوب با کمک شما و بیان مشکلات قالب ، بنده اونا رو رفع کردم و حالا قالب برای کاربران میهن بلاگ آمادست .
این قالب نسبت به قالب قبلی که ساختم به مراتب بهتره . علاوه بر اینکه همه ی امکانات میهن بلاگ رو در خودش جا داده ، عکس های درون اون هم بهتر و کم حجم تر هستن .
ضمنا سرعت لود شدن این قالب هم بسیار زیاد هست .
دیگه سرتونو درد نیارم :
قالب رو از زیر بگیرید :
اگه از لینک بالا نتونستین قالبو دریافت کنید ازاین لینک بگیرید .
http://www.poyagostar.persiangig.com/document/silver70_blogfa.zip
ضمنا قالب نظرات سیلور70 رو هم طراحی کردم . هم قالب اصلی و هم قالب نظرسنجی تو فایل هستن .
پس از دانلود فایل که به صورت یه فایل Zip هست اونو باز کنید . بعد به کنترل پنل وبلاگ خود برید ، روی لینک ویرایش قالب کلیک کنید . سپس محتویات درون فایل silver70_template.txt رو در قسمت قالب اصلی وبلاگ کپی کنید و محتویات درون فایل silver70_nazarat.txt رو در قسمت قالب نظرسنجی کپی کنید .
بنا به درخواست های مکرر کاربران بلاگفا بنده این قالب رو برای بلاگفا هم طراحی کردم .
حالا کاربران بلاگفا تست قالب رو از زیر ببینن و اگه مشکلی داره بگن تا رفع کنم :
ان شاءالله با رفع مشکلات احتمالی قالب بلاگفا اونو تو پست بعدی براتون میزارم .
اینو هم بگم که من یه مدتی نیستم و بعد از اینکه اومدم ، تو پست بعدی قالب رو برای بلاگفایی های عزیز هم میزارم .
موفق و موید باشید .
خوب با توجه به اینکه کسی مشکلی رو در مورد قالب سیلور 70 برای بلاگفا مطرح نکرد ، امروز قالب رو برای بلاگفا میزارم تا بردارید .
این اولین قالبیه که برای بلاگفا طراحی کردم که امکانات زیادی هم توشه .
با توجه به اینکه کاربران بلاگفا استقبال زیادی کردن از این به بعد هر قالبی رو که ساختم ، هم برای میهن بلاگ و هم برای بلاگفا می سازمش .
قالب رو از زیر بگیرید :
اگه از لینک بالا نتونستین قالبو دریافت کنید ازاین لینک بگیرید .
http://www.poyagostar.persiangig.com/document/silver70_mihanblog.zip
ضمنا قالب آرشیو سیلور70 برای بلاگفا رو هم طراحی کردم . هم قالب اصلی و هم قالب آرشیو تو فایل هستن .
پس از دانلود فایل که به صورت یه فایل Zip هست اونو باز کنید . بعد به کنترل پنل وبلاگ خود برید . سپس محتویات درون فایل silver70_template.txt رو در قسمت ویرایش قالب وبلاگ کپی کنید و محتویات درون فایل silver70_archive.txt رو در قسمت ویرایش قالب آرشیو کپی کنید .
موفق و موید باشید .
اینم قالب XP برای کاربران میهن بلاگ :
برای مشاهده ی نمونه ی قالب رو عکسش کلیک کنید :
دو تا لینک دانلود براتون گذاشتم که اگه یکیشون کار نکرد از لینک دیگه استفاده کنید .
ضمنا خود قالب به همراه قالب نظرات در یک فایل زیپ گذاشته شدن .
یه معذرت خواهی میکنم از شما به خاطر اینکه 1 روز قالبو دیرتر گذاشتم .
همواره برایتان آرزوی موفقیت را دارم .
آش ما ش
مواد لازم
گوشت چرخ کرده |
250 گرم |
پیاز رنده شده |
نصف فنجان |
ماش |
250 گرم |
عدس |
100 گرم |
پیاز داغ |
یک فنجان |
برنج |
نصف فنجان |
جعفری و گشنیز |
250 گرم |
زردچوبه،نمک وفلفل |
به قدر لازم |
طرز تهیه:
عدس و ماش را قبلاً شسته و خیس کنید و بگذارید پخته شود. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و پیاز داغ را به عدس و ماش پخته شده اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش آماده شده را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید
خورش پرتقال
مواد لازم :
پرتقال |
6 عدد |
مرغ |
1عدد متوسط |
کره |
50 گرم |
شکر |
2 قاشق سوپخوری |
زعفران |
به مقدار کم |
خلال پسته |
2 تا 3 قاشق سوپخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازک پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه کنید. شکر و زعفران را نیز اضافه کنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را کشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.
سوپ قارچ و سیب زمینی
مواد لازم :
قارچ |
500 گرم |
سیب زمینی |
200 گرم |
پیاز |
2 عدد |
آب مرغ |
یک فنجان |
خامه |
100 گرم |
جعفری خرد شده |
یک قاشق سوپ خوری |
ریحان خرد شده |
یک قاشق سوپ خوری |
کره |
25 گرم |
لیمو ترش |
یک عدد |
نمک و فلفل |
به مقدار کافی |
طرز تهیه :
سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها را با آب سرد بشویید. سپس به قارچ ها، آب لیمو ترش بزنید و خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید. کره را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ، آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیا فزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید.
جوجه گریل شده
مواد لازم:
جوجه ی مرغ |
2 عدد |
کره |
4 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپ خوری |
آویشن |
یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز |
یک چهارم قاشق چای خوری |
آبلیمو |
2 قاشق سوپ خوری |
رنده پوست لیمو |
یک قاشق سوپ خوری |
عسل |
2 قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه و نمک |
مقداری |
گوجه (برای سرو) |
مقداری |
شوید تازه (برای تزئین) |
مقداری |
سیر له شده |
2 حبه |
طرز تهیه:
ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر،آویشن، نمک، فلفل قرمز،عسل، آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
مغز سوخاری همراه با سبزیجات
مواد لازم:
مغز گوسفند |
6عدد |
تره فرنگی |
یک بوته |
کرفس |
2 ساقه |
کدوسبز |
2 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز |
یک عدد |
تخم مرغ زده شده |
یک عدد |
شیر پاستوریزه |
4/1 لیوان |
پودر نان |
5/1 لیوان |
کره پاستوریزه |
30 گرم |
روغن مایع |
4/1 لیوان |
سیر |
1 یا 2 حبه |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
مغزها را یک ساعت داخل آب سرد می گذاریم بماند. سپس پوست روی مغز را پاک کرده و بعد دوباره در آب سرد نگه می داریم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت 5- 4 دقیقه بپزد. سپس آن را خنک می کنیم.
شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و بعد مغزها را داخل این مخلوط می ریزیم. پس از آن مغز ها را در پودر نان می غلتانیم. سپس کره و روغن را در ماهی تابه ریخته و مغزها را سرخ می کنیم.
در ماهی تابه ی دیگری نیز کره ریخته و سیر خرد شده را می افزاییم و تفت می دهیم. سبزیجات خرد شده ( تره فرنگی، کرفس، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای 6 سانتی متری برش می دهیم.) را افزوده و تفت می دهیم تا نرم شوند پس از آن در ظرف کشیده و مغزهای سوخاری را روی سبزیجات می چینیم.
می توان از سس گوجه فرنگی هم برای تزیین استفاده کرد.